Wednesday, March 3, 2010

Mandat Pertama...Zin Izzuddin & Sonia Yutellia


A day before Valentine aritu berlangsung lah majlis Pernikahan Zin & Sonia.. Emm Very cute & Lovely couple. Sama cantik sama padan. Majlis pun simple but very meaningful...

So ceritanye kt sini ialah.... saya diberikan kepercayaan untuk membuat gubahan hantaran dari pihak lelaki..Tema biru, warna favorite ayah pengantin perempuan, Konsep "LUV CAGE" .
Thank you so much for the "MANDAT"..hehehe..yang penting pengantin puas hati dengan hasilnya kan.. Alas dulang & dulang tu pengantin punyer sendiri.Gambar sirih Junjung tak dapat lagi. kena tggu dari JB...

Bakul Buah,Lom letak buah coz nak kena deliver to JB

Handphone..
Kasut
Bekas Cincin

Handbag

Sirih Junjung Tak der gambar lagi, klu ada nanti saya post..Komen lah sikit..hehehe..

2 comments:

Wan Farizal said...

Ok ... it's good to have bolg like this but kalau boleh banyakkan lagi gambar-2 macam pekej-2 complete untuk hantaran.... sure cantik... :)

thumbs wedding said...

thank you Che Wan..will do.pinjam kamera ehh..hahaha